זכור העדפות בטל העדפות
אני אודה מאוד למי שיוכל לתת לי סיכומים ו/או תרגומים לקורס פואטיקה בחשיבה החינוכית.
סטודנטים נכבדים
כמידי שנה ממליצים לכם להשתתף בחונכות של ילדים תמורת מלגה וממוכרים לכם זאת כמשהו נאצל שאתם עושים.
ברצוננו להביא לידיעתכם את העובדות הבאות כדי שתשקלו זאת היטה:
1) בפרח משתפים בפעולה עם המשטרה, שירותי הרווחה ומשרד הביטחון-השב"כ-היחידה לביטחון פנים.
2) מוקד העיניין הוא גם הסטודנטים-וגם תוך כדי שיתוף פעולה נגדם בשת"פ עם הילדים ומשפחותיהם-זאת עקב כך שהילדים והוריהם מגיעים מרקע של כלא סטייה סמים ועברות שונות ועקב כך שזו הזדמנות לאתר דופילים והמוסקסואלים מבין הסטודנטים המבקשים לעבוד עם ילדים
2) כמו כן זוהי הזדמנות לאתר ולהשלים חקירות מודעיניות לפעמים כאלו שהחלו אף בצבא או תיכון לגבי בעיות אישיות ומשפחתיות של הסטודנטים וחקירות על עמדות פוליטיות למשל:עיינו מקרה רצח רבין.
3)חלק מרכזי פרח והחונכים הם שוטרים ושטרות בתפקיד סמויושל רשויות אכיפה נוספות-הכמות היא עשרות בכל מרכז.
4)סטודנטים -גם של האופ- שנפלו קורבן להתנהגויות של תקיפה מצד גורמים בפרח וחבריהם-לרבות סימומם תקיפתם פיזית כולל בשוקרים חשמליים וסינוורם באמצעי מתאים הגורם לבילבול ודיסאוריינטציה-זכו להכחשה גורפת וקיר אטום והפניה להתלוננן במשטרה.
5) במקביל נשלחו שוטרים ושטרות ועבריינים לתקוף אותם ולאיים עליהם בחיי היום יום , בקהילה ובמקומות העבודה והם הוזהרו לשתוק אחרת יואשמו בעברות שונות וכלה בניסיונות להלהיש עליהם גורמי רווחה ורפואה לכאורה הם בלתי שפויים ושהתמודדות מול ארגון כפרח תעלה להם בקריירה שלהם ואף שידאגו לכך שלא ילמדו יותר באף אוניברסיטה!
6) אנו קוראים לכם להזהר ולהחרים את הפרוייקט-סטודנטים גברים במיוחד להמנע מעבודה עם ילדים ונוער!
שלום,
זקוקה לספר תרבות ארגונית מאת ד"ר אביעד רז , ממשהו שכבר עשה את הקורס ולא זקוק לספר.
אשמח אם תצרו קשר במייל .
תודה.
אני מתלבט בין "בית הספר האמיריקאי" לבין "פתרונות מתאם" מישהו יכול לסייע לי בהחלטה?
ישראל אדם
היי
אני צריכה עזרה בבקשה בתרגומים של המאמרים מחוברת המאמרים של שיטות מחקר
המאמרים בנושא אפקט צופה המשתתף
אשמח לקבל עזרה
תודה ושששששבת שלום
בת-אל
כבר?
חבל שהוא לא מנוצל לתכנים בעיניני לימודים
אם למישהו יש סיכומים/תרגומים בקורס ליקויי קריאה , אשמח אם ישלחו לי
danayako1@walla.com
תודה
שלום לכולם,אני סטודנטית לתוא ראשון בפסיכולוגיה, ובמסגרת חובות התואר אני עורכת מחקר במסגרת הסמינריונית בקורס דמיון חזותי וחלום . המחקר פונה לאמהות עם ילדים בלבד.
מטרת המחקר לבדוק עמדות של אימהות לגבי משחקי ילדים ואת הקשר בין עמדות אלה לבין הערכים החשובים לאימהות.
על מנת לשמור על האנונימיות אני פתחתי תיבת דואר ב-gmail במיוחד למחקר: mechkarroza@gmail.com
תהליך השליחה של השאלון הממולא:1. למלא את השאלון2. להיכנס לדף הכניסה לאי מייל של gmail, ולמלא את הפרטים הבאים: שם משתמש: mechkarroza סיסמא: mechkar105473. לשלוח את השאלון אל : mechkarroza@gmail.comוכמובן לא לשכוח לצרף את השאלון. אני מצרפת את השאלון קובץ מצורף ומודה אישית לכל אמא שבחרה לקחת חלק במחקר.
רוזה
לכולם שלום
אני עושה מחקר במסגרת לימודי לתואר ראשון בפסיכולוגיה על צורות התמודדות שונות בקרב בני הדור השני והשלישי לשואה.המחקר משווה ישראלים אשכנזים שהם בנים לניצולי שואה לישראלים אשכנזים שאינם "צאצאי שואה." (כקבוצת ביקורת.) הגדרת המחקר ל"לא ניצולים" היא שהאדם לא שהה בארץ תחת כיבוש נאצי. כלומר- מי שעלה מגרמניה היה צריך לצאת משם לפני 1933. מפולין- 1939 וכן הלאה. באופן מדהים- "אין בית אשר אין בו מת" - כמעט בלתי אפשרי למצוא צעירים בגילאי 20-40 אשכנזים מארבעה צדדים, שאף אחד מהסבים והסבתות שלהם לא היה תחת כיבוש נאצי.אשמח אם תמלאו שאלונים, מי שהקריטריונים האלה רלוונטיים לו.
הקריטריונים הם:
לפני שנותנים את השאלון לבני הדור השלישי (בן 18 ומעלה בלבד) יש לברר במסגרת תחקיר ראשוני כי:1) המשתתף הוא יהודי (אין לכלול במחקר בני דת אחרת)2) שני הוריו של המשתתף נולדו בישראל/ אירופה/ ברה"מ לשעבר/ אמריקה (אין לכלול במחקר אנשים שאחד מהוריהם נולד באסיה או אפריקה) 3) כל הסבים והסבתות נולדו בישראל/ אירופה/ ברה"מ/ אמריקה כאשר לפחות סב/סבתא אחד/ת נולדו באירופה 4) אין במשפחה סבים/סבתות שעברו את השואה (ואז הוא מתאים לקבוצת משפחות ההשוואה) או שיש במשפחה אחד או יותר סבים/סבתות שעברו את השואה (ואז הוא מתאים לקבוצת משפחות השואה) 5) שההורה שלו שהוא ילד לניצול/י שואה זמין למלא את השאלוןלפני שנותנים את השאלון לבני הדור השני יש לברר במסגרת תחקיר ראשוני כי:1) המשתתף הוא יהודי (אין לכלול במחקר בני דת אחרת)2) המשתתף נולד אחרי 19443) הוא נולד בישראל/ אירופה/ ברה"מ לשעבר/ אמריקה (אין לכלול במחקר אנשים שנולדו באסיה או אפריקה)4) שני הוריו נולדו בישראל/ אירופה/ ברה"מ/ אמריקה, כאשר לפחות הורה אחד נולד באירופה5) שאף אחד מהוריו לא עבר את השואה (ואז הוא מתאים לקבוצת משפחות ההשוואה) או שאחד מהוריו או שני הוריו עברו את השואה (ואז הוא מתאים לקבוצת משפחות השואה).6) שיש לו ילד בן 18 ומעלה שזמין למלא את השאלון
תודה דוידי אורי0546344338
הודעה זו מופנית לסטודנטים אשר לומדים בקמפוס "הגן הטכנולוגי" בירושלים(או לכאלו שמוכנים ללמוד שם).
בסמסטר 2011א אמור להפתח קורס "מוסיקה ממבט ראשון". קורס זה הוא קורס במדעי הרוח והקורס מלמד מוסיקה ברמה הבסיסית, נגינה בסיסית בקלידים, תווים ותיאוריה בסיסית.
כדי שהקורס יוכל להפתח נדרשת מיכסה מינימאלית של סטודנטים(כמו בכל קורס אחר). ברצוני להציע לכם ללמוד את הקורס. כל מי שמעוניין ללמוד קצת על מוסיקה ולהבין גם מוסיקה יוכל להפיק רבות מהקורס. כמו כן הקורס יכול להחשב לקורס הרחבה בתואר ראשון במדעי החברה או מדעים מדוייקים(חובה לכל סטודנט) והוא מקנה נקודות זכות.
מי שמעוניין להצטרף לקורס נא לפנות אלי בדואר האלקטרוני כדי שאוכל לארגן מספיק סטודנטים ושאף אחד לא יירשם סתם.
מצ"ב: קישור לאתר הקורס - http://telem.openu.ac.il/courses/2010b/c10148
הדואר האלקטרוני שלי: omrigoldblum@gmail.com
היי,
אודה מאוד, אם מישהו יוכל לשלוח אלי חומר בקורס ליקוי למידה בחשבון (סיכומים, תרגומי מאמרים וכו').
יכולה לשלוח סיכומים של ללא מעט קורסים אחרים במידת הצורך.
המייל שלי הוא orenvenoa@bezeqint.net
תודה,
נועה.
למישהו יש את התרגומים של המאמרים ?
אשמח אם תשלחו לי למייל בבקשה :
meital_fernandes@walla.co.il
חג- שמח .
שלום לכולם,
אני מחפשת סיכומים בקורס שיטות מחקר שהעביר המרצה אלון זינר.
אם מישהו למד איתו את הקורס ויש לו סיכומים, אני אשמח מאוד לקבל אותם.
המייל שלי: efrat.karadi@gmail.com
תודה רבה,
אפרת
זה יהיה ממש כמו בספא שבו התחילו בצילום אירועים כי יש לנו את השמלת כלה בבית
יכול להיות גם: האם יש קשר בין X ל-Y?
אם את מתפעלת את x ויש קדימות בזמן ואת שוללת הסברים אחרים אז כן למה לא בעצם .
אוליי כדיי גם להיות יותר ספציפים מבחינת השאלה כך שמבחני ההמשך יהיו יותר קלים .